СИЛЬНЫЕ, МОЛОДЫЕ, РЕШИТЕЛЬНЫЕ!

Акимовская районная молодёжная общественная организация
"МОЛОДЫЕ РЕГИОНЫ"
ГлавнаяРегистрацияВход

                                                                                       Или царство совести - или ничего...Приветствую Вас, Гость

Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
 
Главная » 2012 » Май » 3 » Райський куточок – Ганнівський дитячий садочок
15:31
Райський куточок – Ганнівський дитячий садочок
          Питанню про доцільність відвідування дитячого садка, безумовно, належить пальма першості серед питань з психології дітей дошкільного віку. І це невипадково. Ця тема складна, оскільки від рішення віддавати або не віддавати дитину в дитячий сад залежить і загальний побут сім´ї, і емоційний стан всіх її членів, і самооцінка батьків, а також мільйон інших, не менш важливих проблем.
        Вважається, що діти, які відвідували дошкільні установи, краще адаптуються в школі, простіше встановлюють соціальні контакти. У них накопичується досвід взаємовідносин з однолітками і при вступі до школи вони можуть на нього спиратися. Окрему важдиву  ланку у вихованні дітей сільської місцевості займає сільський садочок, і від того, наскільки чуйно та з любов’ю там налагоджена праця, буде залежати повноцінна підготовка дитини до вступу у початкову школу.
         Нещодавно один з сільських садочків нашого району відвідали представники Якимівської районної громадської  молодіжної  організації «Молоді регіони» депутат Якимівської районної ради Тимків О.М.,  депутат Якимівської селищної ради Скляров Р.В. та секретар Якимівської районної молодіжної ради Клушин В.В., які передали вітання та поздоровлення  з Великоднем від народного депутата України А.В. Пшонки.  Гостей дитячого садка «Джерельце» дуже чуйно зустріла його завідувач Кобиф Ірина Миколаївна, яка провела  цікаву екскурсію та розповіла про заснування і відродження цього закладу. В ньому виховуються 15 діток із сел Ганнівка та М. Горького. Колектив садочку в своїй роботі  користуються тільки однією тезою: «Ми працюємо для вашого малюка».
Вихователі  "Джерельця" створюють  для дітей  домашню атмосферу,  у якій малюки із задоволенням грають, вчаться і спілкуються.
Якщо окреслити основні напрямки роботи дитячого садочка «Джерельце», то можна виділити наступне:
•    розкриває індивідуальні особливості дитини, що базуються на її характері й темпераменті;
•    допомагає дитині в подоланні труднощів;
•    спрямовує її на розвиток себе як творчої та різнобічної особистості.
Щодня в роботу садочка вихователями  вкладається максимум енергії та позитивних емоцій, тому що вони займаються тією справою, в яку щиро вірять. Приємним є і той момент, що дуже багато для цього садочка робить сільський голова Новоданилівки Данилюк В.І. В цей день він також відвідав свято млинців в садочку «Джерельце» та подарував DVD-програвач.
Підводячи підсумки робочої поїздки, молоді депутати переконалися, що дитячий садочок «Джерельце» – це дійсно маленький рай села Ганнівки, та пообіцяли взяти цю перлинку нашого району під свою опіку.

Просмотров: 705 | Добавил: JS99 | Рейтинг: 5.0/1
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright MyCorp © 2024
Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
26 апреля 2011 года